Mega Fortune

Jackpotsspelen jackpotspel är Mega Fortune. Eller så har det i alla fall varit. Det är tufft att vara där uppe och slåss om titeln bästa jackpotspel. Net Ent som gjort Mega Fortune har ett helt stall av jackpotspel nuförtiden. Det är Mega Fortune, uppföljaren Mega Fortune Dreams, Hall of Gods eller Arabian Nights som är deras främsta. Om du gillar Net Ents spel och vill vinna en superstor jackpot så är det garanterat att åtminstone ett av nämnda spel kommer ha en jackpot på över 10 miljoner kronor.

Mega Fortune innehade länge rekordet över största jackpott-utbetalning. Det rekordet innehas nu istället av Microgamings spelautomat Mega Moolah. Det är just jackpotten som gör Mega Fortune intressant. Utan den är spelet lite som vilket spel som helst. Spelet är välgjort men det finns liksom inga supervinster eller speciella funktioner i Mega Fortune. Det som man hoppas på när man sitter och spelar Mega Fortune är att man kommer i bonusspelet där man kan vinna jackpotten.

Jackpotten på Mega Fortune

Tre stycken symboler som det står bonus på på de tre första rullarna kommer ta dig in i bonusspelet. Du måste få dem på de första rullarna annars så kommer det inte hjälpa dig vidare för att vinna jackpoten.

Inne i bonusspelet så finner du ett stort lyckohjul. Detta lyckohjul har en yttre skiva, en mellanskiva och en inre skiva. För att ta sig in från skiva tre till skiva två, och från skiva två till skiva ett, så ska man stanna dem precis rätt. Alla skivor roterar nämligen. Det blir svårare och svårare att stanna skivorna precis rätt och inne i den sista skivan så finns det bara ett fack som leder spelaren in till den stora jackpotten. Det finns dock två mindre jackpottar som man kan vinna som tröstpris. Man kallar dessa för Midi Jackpot och Mini Jackpot. Men ska man vinna hundra miljoner kronor eller mer så är det Mega Jackpot som man måste vinna.